Menu

Pšenice ozimá Julie „E“ Maximální výnosy

1.5.2017

 Článek v týdeníku Zemědělec – Nástup nové odrůdy je dynamický

Kvalita zrna
Jakost  E
Obsah N látek v %  13,8
Objem hmotnost  804
Sedim.test Zeleny (ml)  60
Číslo poklesu  326
Agronomická data
Ranost RANÁ
Délka rostlin  STŘEDNÍ
Odolnost poléhání  STŘEDNÍ
Mrazuvzdornost VYSOKÁ
K obilní předplodině  STŘEDNĚ CITLIVÁ
K pozdnímu výsevu  TOLERANTNÍ
Výsevek (MKS/ha)  3,5 – 4
Potřeba morforegulátoru  VYŠŠÍ
Odolnost chorobám
Padlí travní list  DOBRÁ
Padlí travní klas  VYSOKÁ
Braničnatka list  DOBRÁ
Braničnatka klas  DOBRÁ
Rez pšeničná  DOBRÁ
Fusarium klas  DOBRÁ

 

Výsledky ÚKZÚZ 2011-2012
Výnos (%)
Kukuřičná  oblast Řepařská  oblast Obilnářská a bramborářská oblast
N O N O N O
Julie 105 105 106 104 104 102

 

Výsledky ÚKZÚZ 2011-2012
Číslo poklesu – šrot Obsah dusíkatých látek Zelenyho test Vaznost mouky Objemová hmotnost Měrný objem pečiva Tvrdost – PSI W P/L
313 13,4 64 62 803 607 14 229 2,1

 

nahoru