Nejoblíbenější „E“ našeho sortimentu
E
Velmi vysoký výnos ve všech výrobních oblastech
výborně odolává přísuškům, zvládne i obilní předplodinu
stabilní parametry pekařské jakosti
Výborná mrazuvzdornost
Kvalita zrna | |
Jakost | E |
Obsah N látek v % | 13,8 |
Objem hmotnost | 804 |
Sedim.test Zeleny (ml) | 60 |
Číslo poklesu | 326 |
Agronomická data | |
Ranost | RANÁ |
Délka rostlin | STŘEDNÍ |
Odolnost poléhání | STŘEDNÍ |
Mrazuvzdornost | VYSOKÁ |
K obilní předplodině | STŘEDNĚ CITLIVÁ |
K pozdnímu výsevu | TOLERANTNÍ |
Výsevek (MKS/ha) | 3,5 – 4 |
Potřeba morforegulátoru | STŘEDNÍ |
Odolnost chorobám | |
Padlí travní list | DOBRÁ |
Padlí travní klas | VYSOKÁ |
Braničnatka list | DOBRÁ |
Braničnatka klas | DOBRÁ |
Rez pšeničná | DOBRÁ |
Fusarium klas | DOBRÁ |
Výsledky ÚKZÚZ 2011-2012 | ||||||||
Číslo poklesu – šrot | Obsah dusíkatých látek | Zelenyho test | Vaznost mouky | Objemová hmotnost | Měrný objem pečiva | Tvrdost – PSI | W | P/L |
313 | 13,4 | 64 | 62 | 803 | 607 | 14 | 229 | 2,1 |
Výsledky ÚKZÚZ 2011-2012 | ||||||
Výnos (%) | ||||||
Kukuřičná oblast | Řepařská oblast | Obilnářská a bramborářská oblast | ||||
N | O | N | O | N | O | |
Julie | 105 | 105 | 106 | 104 | 104 | 102 |
© 2022, Selgen a.s. – všechna práva vyhrazena. Mapa stránek Zásady Cookies